HMS is het klusbedrijf in de Zaanstreek voor klussen (en onderhoud) binnen- en buitenshuis.

Home Maintenance Services (HMS)

Wij zijn een enthousiast bouwbedrijf met medewerkers die, na veel ervaring in de nieuwbouw en renovatie, zijn begonnen met een eigen onderneming.

Sinds 2010 zijn wij actief als zelfstandig bouwbedrijf en kunnen wij het totaalonderhoud verzorgen voor uw woning. Het meedenken met de klant en netjes werken staat bij ons hoog in het vaandel.

Indien u wilt verbouwen, maar nog niet kunt overzien of uw wensen haalbaar zijn, komen wij graag langs om u vrijblijvend te adviseren.

Wij zijn het bouwbedrijf voor in en om het huis. Wij staan voor vakmanschap, meedenken met de klant, hoge kwaliteit en flexibel en schoon werken.

Onze specialisatie ligt onder andere bij de volgende werkzaamheden:

  • Renovaties van keukens en badkamer
  • Plaatsen en vervangen van kozijnen
  • Afhangen en vervangen van deuren
  • Complete tuinrenovaties
  • Complete woningonderhoud/renovaties

Kleine klus of grote verbouwing

Bij een kleine klus krijgt u van ons vakkundige en snelle service, heldere tarieven en begrijpelijke voorwaarden. Bij grote verbouwingen maken wij direct een afspraak met u om uw plannen te bespreken en een werkopname te doen voor een offerte. U ontvangt deze offerte zo spoedig mogelijk. Wanneer u de offerte goedkeurt maakt HMS bouwbedrijf een overzichtelijke planning waarin het tijdspad van de werkzaamheden uiteen zijn gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten..

Zorg en aandacht, ook na geleverd werk

HMS bouwbedrijf garandeerd dat gebreken aan het geleverde werk na oplevering, gedurende een termijn van 1 jaar, kosteloos worden verholpen, tenzij het gebrek geen gevolg is van het geleverde werk.

Prijzen en voorwaarden

Voor de kleine klus werken wij op uurbasis. Bij grote klussen werken we met offertes. Hierin zijn alle kosten opgenomen, tenzij anders vermeld. We werken met betalingstermijnen. Hiervoor gebruiken we een termijnschema. Een starttermijn is hierbij gebruikelijk om de materiaalkosten te dekken.

Webdesign door: i-Impressions